diensten

KANTOOR SCHOONMAKEN
Wij hebben ruime ervaring met het schoonmaken van uiteenlopende soorten kantoren. Mede daarom werken wij voor vele verschillende opdrachtgevers. Wij gaan altijd specialistisch te werk. Storende schoonmaakwerkzaamheden doen wij buiten uw werktijd. Periodieke werkzaamheden zoals het schoonmaken van toiletten doen we tijdens werktijd. Zo komen uw dagelijkse werkzaamheden niet in de knoop met die van ons en heeft u zo min mogelijk overlast, maar wel een kraakhelder kantoor.

GLASBEWASSING
Schone ramen geven uw pand een frisse, professionele uitstraling. EuroCleaner Oss heeft de beschikking over twee glasbewassingssystemen: traditioneel (met inzetten, wisser en spons) of met behulp van osmose. Afhankelijk van de hoogte of het bereik van het glas kiezen we voor een benadering die op uw situatie van toepassing is. Met behulp van ladder, hoogwerker of gevelinstallatie kunnen wij het schoonmaakwerk netjes voor u uitvoeren. Tegenwoordig wordt ook vaak gekozen voor de osmosemethode. Met een telescoopsteel borstelen en spoelen we het glas met gedemineraliseerd water, waardoor deze streeploos en schoon opdroogt. Deze optie is mogelijk tot een maximale hoogte van 15 meter. Uiteraard voeren wij alle werkzaamheden uit conform de regels van de huidige wetgeving en op milieuvriendelijke wijze.

SANITAIRE REINIGING
Goed onderhoud van de toiletgroep bevordert niet alleen de hygiëne, maar ook de veiligheid van de gebruikers en de levensduur van de installaties. Daarbij wordt een helder ogende sanitaire ruimte door veel mensen beschouwd als het ‘visitekaartje van de onderneming of instelling’. Voor het specialistisch reinigen van sanitair zoals dieptereiniging en ontkalking (kringen verwijderen) uit toiletpotten, urinoirs en wastafels, het afnemen van tegelwanden en plafonds en de desinfectie van de ruimte gebruiken we speciale methodes en middelen. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om diverse soorten automaten te plaatsen op de door u gewenste locatie.

BOUWOPRUIMING
Een opgeruimde en schone bouwplaats is, behalve een visitekaartje voor het bouwbedrijf, ook noodzakelijk in het kader van de veiligheid. Daarnaast zorgt het voor een aangename werksituatie voor de medewerkers. Bij dagelijks onderhoud zijn de medewerkers eerder geneigd de bouwplaats zelf ook schoon te houden. Onze bouwopruimers kunnen diverse preventieve of ondersteunende werkzaamheden uitvoeren om uw bouwterrein schoon, netjes en overzichtelijk te houden. Zoals bouwafval ruimen, schoonvegen, afval sorteren, stempels verwijderen of planken spijkervrij maken.

SCHOONMAAK RENOVATIE / NIEUWBOUW
Bij renovatie of nieuwbouw van woningen of andere projecten zorgt EuroCleaner Oss dat alles netjes en schoon wordt opgeleverd. Zo verwijderen wij alle bouwafval, ontkalken tegels en sanitair, zetten vloeren in de was en wassen de ramen.